Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 11 di 11
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Buckwheat achenes antioxidant profile modulates Aspergillus flavus growth and aflatoxin production 1-gen-2014 Tolaini, V.; Procacci, S.; Del Fiore, A.; De Rossi, P.; Antonini, A.; Nobili, C.
Minor crops exploitation to promote sustainability and healthy food production 1-gen-2014 Vitali, F.; Procacci, S.; Presenti, O.; Nobili, C.; De Rossi, P.; Del Fiore, A.; Brunori, A.
Genomic characterization of phenylalanine ammonia lyase gene in buckwheat 1-gen-2016 Brunori, A.; Presenti, O.; Antonini, A.; Del Fiore, A.; Procacci, S.; Nobili, C.; De Rossi, P.; Cantale, C.; Vitali, F.; Galeffi, P.
Bacterial community and proteome analysis of fresh-cut lettuce as affected by packaging 1-gen-2016 Bevivino, A.; Donini, M.; Dalmastri, C.; Daroda, L.; Perrotta, G.; Bianco, L.; Capodicasa, C.; Lecce, F.; Del Fiore, A.; De Rossi, P.; Di Carli, M.
Sistemi innovativi per il monitoraggio della qualità dei prodotti nella filiera ortofrutticola 1-set-2017 Fabbri, Fabio; Falconieri, Mauro; Canese, Stefano; Tolaini, V.; Del Fiore, Antonella; De Rossi, Patrizia; Di Lorenzo, Paolo; Quercia, Luigi; Sighicelli, Maria; Palumbo, Domenico; Nobili, Chiara
Omics approaches on fresh-cut lettuce reveal global molecular responses to sodium hypochlorite and peracetic acid treatment 1-gen-2018 Perrotta, G.; Paganin, P.; Lopez, L.; Di Carli, M.; De Rossi, P.; Del Fiore, A.; Dalmastri, C.; Capodicasa, C.; Bianco, L.; Daddiego, L.
The Best Approach for Early Detection of Fungi in Tomato Sauce 1-gen-2020 Palumbo, D.; Quercia, L.; Del Fiore, A.; De rossi, P.; Bevivino, A.
Alternative exploitation of Cynara spp. biodiversity in a bioeconomy context 1-gen-2020 Tolaini, V.; De Rossi, P.; Del Fiore, A.; Mancini, L.; Stamigna, C.; Cuna, D.; Crino, P.
Identification of beneficial microbial consortia and bioactive compounds with potential as plant biostimulants for a sustainable agriculture 1-gen-2021 Tabacchioni, S.; Passato, S.; Ambrosino, P.; Huang, L.; Caldara, M.; Cantale, C.; Hett, J.; Del Fiore, A.; Fiore, A.; Schluter, A.; Sczyrba, A.; Maestri, E.; Marmiroli, N.; Neuhoff, D.; Nesme, J.; Sorensen, S. J.; Aprea, G.; Nobili, C.; Presenti, O.; Giovannetti, G.; Giovannetti, C.; Pihlanto, A.; Brunori, A.; Bevivino, A.
Synergistic Action of Mild Heat and Essential Oil Treatments on Culturability and Viability of Escherichia coli ATCC 25922 Tested In Vitro and in Fruit Juice 1-gen-2022 Di Gregorio, L.; Tchuenchieu, A.; Poscente, V.; Arioli, S.; Del Fiore, A.; Costanzo, M.; Giorgi, D.; Lucretti, S.; Bevivino, A.
I progetti ENEA per la sostenibilità e sovranità agroalimentare 1-gen-2023 Bevivino, A.; Zoani, C.; Giuliano, G.; Crinò, Paola; Russo, C.; Pizzichini, D.; Sangiorgio, P.; Benvenuto, E.; Desiderio, A.; Giorgi, D.; Correnti, A.; Calmanti, S.; Dell'Aquila, A.; Ponti, L.; Del fiore, A.
Mostrati risultati da 1 a 11 di 11
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile