Sfoglia per Rivista  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Antihypertensive peptides from ultrafiltration and fermentation of the ricotta cheese exhausted whey: Design and characterization of a functional ricotta cheese 1-gen-2021 Pontonio, E.; Montemurro, M.; Gennaro, G. V. D.; Miceli, V.; Rizzello, C. G.
Consumer Awareness and Acceptance of Biotechnological Solutions for Gluten-Free Products 1-gen-2023 Sangiorgio, P.; Errico, S.; Verardi, A.; Massa, S.; Marusic, C.; Lico, C.; Presenti, O.; Donini, M.; Baschieri, S.; Pagliarello, R.
Production of the polyhydroxyalkanoate PHBV from ricotta cheese exhausted whey by haloferax mediterranei fermentation 1-gen-2020 Raho, S.; Carofiglio, V. E.; Montemurro, M.; Miceli, V.; Centrone, D.; Stufano, P.; Schioppa, M.; Pontonio, E.; Rizzello, C. G.
A Search Engine Concept to Improve Food Traceability and Transparency: Preliminary Results 1-gen-2022 Palocci, C.; Presser, K.; Kabza, A.; Pucci, E.; Zoani, C.
Synergistic Action of Mild Heat and Essential Oil Treatments on Culturability and Viability of Escherichia coli ATCC 25922 Tested In Vitro and in Fruit Juice 1-gen-2022 Di Gregorio, L.; Tchuenchieu, A.; Poscente, V.; Arioli, S.; Del Fiore, A.; Costanzo, M.; Giorgi, D.; Lucretti, S.; Bevivino, A.
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile