SANGIORGIO, PAOLA

SANGIORGIO, PAOLA  

Dipartimento Sostenibilità dei Sistemi Produttivi e Territoriali (SSPT)  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Feasibility study for the development of new Reference Materials for mycotoxin analysis in cereals 1-gen-2015 Sangiorgio, P.; Zoani, C.; Gatti, R.; Zappa, G.
Microalgae as alternative source of nutraceutical polyunsaturated fatty acids 1-gen-2020 Molino, A.; Iovinea, A.; Leone, G.; Di Sanzo, G.; Palazzo, S.; Martino, M.; Sangiorgio, P.; Marino, T.; Musmarra, D.
Natural beta-carotene: A microalgae derivate for nutraceutical applications 1-gen-2020 Marino, T.; Casella, P.; Sangiorgio, P.; Verardi, A.; Ferraro, A.; Hristoforou, E.; Molino, A.; Musmarra, D.
Varietal and geographical origin characterization of peaches and nectarines by combining analytical techniques and statistical approach 1-gen-2021 Tamasi, G; Bonechi, C.; Leone, G.; Andreassi, M.; Consumi, M.; Sangiorgio, P.; Verardi, A.; Rossi, C.; Magnani, A.