SANGIORGIO, PAOLA

SANGIORGIO, PAOLA  

Dipartimento Sostenibilità dei Sistemi Produttivi e Territoriali (SSPT)  

Mostra records
Risultati 1 - 12 di 12 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Bioconversion of Crop Residues Using Alternative Fermentation-Based Approaches 1-gen-2023 Verardi, A.; Sangiorgio, P.; Blasi, A.; Lopresto, C. G.; Calabro, V.
Consumer Awareness and Acceptance of Biotechnological Solutions for Gluten-Free Products 1-gen-2023 Sangiorgio, P.; Errico, S.; Verardi, A.; Massa, S.; Marusic, C.; Lico, C.; Presenti, O.; Donini, M.; Baschieri, S.; Pagliarello, R.
Effect of different post-harvest storage conditions and heat treatment on tomatine content in commercial varieties of green tomatoes 1-gen-2021 Pardini, A.; Consumi, M.; Leone, G.; Bonechi, C.; Tamasi, G.; Sangiorgio, P.; Verardi, A.; Rossi, C.; Magnani, A.
Feasibility study for the development of new Reference Materials for mycotoxin analysis in cereals 1-gen-2015 Sangiorgio, P.; Zoani, C.; Gatti, R.; Zappa, G.
I progetti ENEA per la sostenibilità e sovranità agroalimentare 1-gen-2023 Bevivino, A.; Zoani, C.; Giuliano, G.; Crinò, Paola; Russo, C.; Pizzichini, D.; Sangiorgio, P.; Benvenuto, E.; Desiderio, A.; Giorgi, D.; Correnti, A.; Calmanti, S.; Dell'Aquila, A.; Ponti, L.; Del fiore, A.
Lignocellulosic Agricultural Waste Valorization to Obtain Valuable Products: An Overview 1-gen-2023 Blasi, A.; Verardi, A.; Lopresto, C. G.; Siciliano, S.; Sangiorgio, P.
Microalgae as alternative source of nutraceutical polyunsaturated fatty acids 1-gen-2020 Molino, A.; Iovinea, A.; Leone, G.; Di Sanzo, G.; Palazzo, S.; Martino, M.; Sangiorgio, P.; Marino, T.; Musmarra, D.
Natural beta-carotene: A microalgae derivate for nutraceutical applications 1-gen-2020 Marino, T.; Casella, P.; Sangiorgio, P.; Verardi, A.; Ferraro, A.; Hristoforou, E.; Molino, A.; Musmarra, D.
Prickly Pear Cladodes as an Alternative Source of Water in Small- and Medium-Scale Yellow Mealworm Rearing 1-gen-2023 Errico, S.; Sangiorgio, P.; Moliterni, S.; Verardi, A.; Spagnoletta, A.; Dimatteo, S.; Baldacchino, F.
Tenebrio molitor as a source of interesting natural compounds, their recovery processes, biological effects, and safety aspects 1-gen-2022 Errico, S.; Spagnoletta, A.; Verardi, A.; Moliterni, S.; Dimatteo, S.; Sangiorgio, P.
Valorisation of agri-food waste and mealworms rearing residues for improving the sustainability of Tenebrio molitor industrial production 1-gen-2022 Sangiorgio, P.; Verardi, A.; Dimatteo, S.; Spagnoletta, A.; Moliterni, S.; Errico, S.
Varietal and geographical origin characterization of peaches and nectarines by combining analytical techniques and statistical approach 1-gen-2021 Tamasi, G; Bonechi, C.; Leone, G.; Andreassi, M.; Consumi, M.; Sangiorgio, P.; Verardi, A.; Rossi, C.; Magnani, A.