DE ROSSI, PATRIZIA
DE ROSSI, PATRIZIA
Bacterial community and proteome analysis of fresh-cut lettuce as affected by packaging
2016-01-01 Bevivino, A.; Donini, M.; Dalmastri, C.; Daroda, L.; Perrotta, G.; Bianco, L.; Capodicasa, C.; Lecce, F.; Del Fiore, A.; De Rossi, P.; Di Carli, M.
Buckwheat achenes antioxidant profile modulates Aspergillus flavus growth and aflatoxin production
2014-01-01 Tolaini, V.; Procacci, S.; Del Fiore, A.; De Rossi, P.; Antonini, A.; Nobili, C.
Genomic characterization of phenylalanine ammonia lyase gene in buckwheat
2016-01-01 Brunori, A.; Presenti, O.; Antonini, A.; Del Fiore, A.; Procacci, S.; Nobili, C.; De Rossi, P.; Cantale, C.; Vitali, F.; Galeffi, P.
Minor crops exploitation to promote sustainability and healthy food production
2014-01-01 Vitali, F.; Procacci, S.; Presenti, O.; Nobili, C.; De Rossi, P.; Del Fiore, A.; Brunori, A.
Omics approaches on fresh-cut lettuce reveal global molecular responses to sodium hypochlorite and peracetic acid treatment
2018-01-01 Perrotta, G.; Paganin, P.; Lopez, L.; Di Carli, M.; De Rossi, P.; Del Fiore, A.; Dalmastri, C.; Capodicasa, C.; Bianco, L.; Daddiego, L.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Bacterial community and proteome analysis of fresh-cut lettuce as affected by packaging | 1-gen-2016 | Bevivino, A.; Donini, M.; Dalmastri, C.; Daroda, L.; Perrotta, G.; Bianco, L.; Capodicasa, C.; Lecce, F.; Del Fiore, A.; De Rossi, P.; Di Carli, M. | |
Buckwheat achenes antioxidant profile modulates Aspergillus flavus growth and aflatoxin production | 1-gen-2014 | Tolaini, V.; Procacci, S.; Del Fiore, A.; De Rossi, P.; Antonini, A.; Nobili, C. | |
Genomic characterization of phenylalanine ammonia lyase gene in buckwheat | 1-gen-2016 | Brunori, A.; Presenti, O.; Antonini, A.; Del Fiore, A.; Procacci, S.; Nobili, C.; De Rossi, P.; Cantale, C.; Vitali, F.; Galeffi, P. | |
Minor crops exploitation to promote sustainability and healthy food production | 1-gen-2014 | Vitali, F.; Procacci, S.; Presenti, O.; Nobili, C.; De Rossi, P.; Del Fiore, A.; Brunori, A. | |
Omics approaches on fresh-cut lettuce reveal global molecular responses to sodium hypochlorite and peracetic acid treatment | 1-gen-2018 | Perrotta, G.; Paganin, P.; Lopez, L.; Di Carli, M.; De Rossi, P.; Del Fiore, A.; Dalmastri, C.; Capodicasa, C.; Bianco, L.; Daddiego, L. |