Sfoglia per Autore

opzioni
Mostrati risultati da 1 a 8 di 8
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Alimenti funzionali: quadro normativo, opportunità per l'industria agroalimentare e per la ricerca 1-giu-2013 Vitali, Fabio; Brunori, Andrea; Procacci, Silvia; Polito, Paola
Minor crops exploitation to promote sustainability and healthy food production 1-gen-2014 Vitali, F.; Procacci, S.; Presenti, O.; Nobili, C.; De Rossi, P.; Del Fiore, A.; Brunori, A.
Combined effect of heat treatment and humidity on the total polyphenol content of tartary buckwheat whole flour 1-gen-2016 Brunori, A.
Genomic characterization of phenylalanine ammonia lyase gene in buckwheat 1-gen-2016 Brunori, A.; Presenti, O.; Antonini, A.; Del Fiore, A.; Procacci, S.; Nobili, C.; De Rossi, P.; Cantale, C.; Vitali, F.; Galeffi, P.
Rutin in buckwheat grain meal determined by UV photoacoustic spectroscopy and HPLC 1-gen-2017 Brunori, A.
Buckwheat antioxidant profile modulates aspergillus flavus AFB1 production, In Vitro 1-gen-2017 De Acutis, A.; Brunori, A.; Nobili, C.
Buckwheat hull extracts inhibit aspergillus flavus growth and AFB1 biosynthesis 1-gen-2019 Nobili, C.; De Acutis, A.; Reverberi, M.; Bello, C.; Leone, G. P.; Palumbo, D.; Natella, F.; Procacci, S.; Zjalic, S.; Brunori, A.
Present status and future perspectives of breeding for buckwheat quality 1-gen-2020 Suzuki, T.; Noda, T.; Morishita, T.; Ishiguro, K.; Otsuka, S.; Brunori, A.
Mostrati risultati da 1 a 8 di 8
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile