Sfoglia per Rivista  FOOD CHEMISTRY

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 2 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Comparative chemical analysis of six ancient italian sweet cherry (Prunus avium L.) varieties showing antiangiogenic activity 1-gen-2021 De Leo, M.; Iannuzzi, A. M.; Germano, M. P.; D'Angelo, V.; Camangi, F.; Sevi, F.; Diretto, G.; De Tommasi, N.; Braca, A.
ICP-MS triple quadrupole as analytical technique to define trace and ultra-trace fingerprint of extra virgin olive oil 1-gen-2023 Telloli, C.; Tagliavini, S.; Passarini, F.; Salvi, S.; Rizzo, A.
Impact of the Mediterranean fruit fly (Medfly) Ceratitis capitata on different peach cultivars: The possible role of peach volatile compounds 1-gen-2013 Musmeci, S.
Multi-elemental analysis of commercial wheat flours by ICP-MS triple quadrupole in function of the milling degree 1-gen-2024 Telloli, C.; Cicconi, F.; Manzi, E.; Borgognoni, F.; Salvi, S.; Iapalucci, M. C.; Rizzo, A.
Mostrati risultati da 2 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile