Sfoglia per Rivista FOOD CHEMISTRY
Comparative chemical analysis of six ancient italian sweet cherry (Prunus avium L.) varieties showing antiangiogenic activity
2021-01-01 De Leo, M.; Iannuzzi, A. M.; Germano, M. P.; D'Angelo, V.; Camangi, F.; Sevi, F.; Diretto, G.; De Tommasi, N.; Braca, A.
ICP-MS triple quadrupole as analytical technique to define trace and ultra-trace fingerprint of extra virgin olive oil
2023-01-01 Telloli, C.; Tagliavini, S.; Passarini, F.; Salvi, S.; Rizzo, A.
Impact of the Mediterranean fruit fly (Medfly) Ceratitis capitata on different peach cultivars: The possible role of peach volatile compounds
2013-01-01 Musmeci, S.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Comparative chemical analysis of six ancient italian sweet cherry (Prunus avium L.) varieties showing antiangiogenic activity | 1-gen-2021 | De Leo, M.; Iannuzzi, A. M.; Germano, M. P.; D'Angelo, V.; Camangi, F.; Sevi, F.; Diretto, G.; De Tommasi, N.; Braca, A. | |
ICP-MS triple quadrupole as analytical technique to define trace and ultra-trace fingerprint of extra virgin olive oil | 1-gen-2023 | Telloli, C.; Tagliavini, S.; Passarini, F.; Salvi, S.; Rizzo, A. | |
Impact of the Mediterranean fruit fly (Medfly) Ceratitis capitata on different peach cultivars: The possible role of peach volatile compounds | 1-gen-2013 | Musmeci, S. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile