Sfoglia per Rivista FOOD CHEMISTRY
Multi-elemental analysis of commercial wheat flours by ICP-MS triple quadrupole in function of the milling degree
2024-01-01 Telloli, C.; Cicconi, F.; Manzi, E.; Borgognoni, F.; Salvi, S.; Iapalucci, M. C.; Rizzo, A.
Tomato pomace food waste from different variants as a high antioxidant potential resource
2024-01-01 Farinon, B.; Felli, M.; Sulli, M.; Diretto, G.; Savatin, D. V.; Mazzucato, A.; Merendino, N.; Costantini, L.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Multi-elemental analysis of commercial wheat flours by ICP-MS triple quadrupole in function of the milling degree | 1-gen-2024 | Telloli, C.; Cicconi, F.; Manzi, E.; Borgognoni, F.; Salvi, S.; Iapalucci, M. C.; Rizzo, A. | |
Tomato pomace food waste from different variants as a high antioxidant potential resource | 1-gen-2024 | Farinon, B.; Felli, M.; Sulli, M.; Diretto, G.; Savatin, D. V.; Mazzucato, A.; Merendino, N.; Costantini, L. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile