BRUNORI, ANDREA

BRUNORI, ANDREA  

Dipartimento Sostenibilità dei Sistemi Produttivi e Territoriali (SSPT)  

Mostra records
Risultati 1 - 9 di 9 (tempo di esecuzione: 0.015 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Alimenti funzionali: quadro normativo, opportunità per l'industria agroalimentare e per la ricerca 1-giu-2013 Vitali, Fabio; Brunori, Andrea; Procacci, Silvia; Polito, Paola
Buckwheat antioxidant profile modulates aspergillus flavus AFB1 production, In Vitro 1-gen-2017 De Acutis, A.; Brunori, A.; Nobili, C.
Buckwheat hull extracts inhibit aspergillus flavus growth and AFB1 biosynthesis 1-gen-2019 Nobili, C.; De Acutis, A.; Reverberi, M.; Bello, C.; Leone, G. P.; Palumbo, D.; Natella, F.; Procacci, S.; Zjalic, S.; Brunori, A.
Combined effect of heat treatment and humidity on the total polyphenol content of tartary buckwheat whole flour 1-gen-2016 Brunori, A.
Genomic characterization of phenylalanine ammonia lyase gene in buckwheat 1-gen-2016 Brunori, A.; Presenti, O.; Antonini, A.; Del Fiore, A.; Procacci, S.; Nobili, C.; De Rossi, P.; Cantale, C.; Vitali, F.; Galeffi, P.
Identification of beneficial microbial consortia and bioactive compounds with potential as plant biostimulants for a sustainable agriculture 1-gen-2021 Tabacchioni, S.; Passato, S.; Ambrosino, P.; Huang, L.; Caldara, M.; Cantale, C.; Hett, J.; Del Fiore, A.; Fiore, A.; Schluter, A.; Sczyrba, A.; Maestri, E.; Marmiroli, N.; Neuhoff, D.; Nesme, J.; Sorensen, S. J.; Aprea, G.; Nobili, C.; Presenti, O.; Giovannetti, G.; Giovannetti, C.; Pihlanto, A.; Brunori, A.; Bevivino, A.
Minor crops exploitation to promote sustainability and healthy food production 1-gen-2014 Vitali, F.; Procacci, S.; Presenti, O.; Nobili, C.; De Rossi, P.; Del Fiore, A.; Brunori, A.
Present status and future perspectives of breeding for buckwheat quality 1-gen-2020 Suzuki, T.; Noda, T.; Morishita, T.; Ishiguro, K.; Otsuka, S.; Brunori, A.
Rutin in buckwheat grain meal determined by UV photoacoustic spectroscopy and HPLC 1-gen-2017 Brunori, A.