BRUNORI, ANDREA
BRUNORI, ANDREA
Dipartimento Sostenibilità dei Sistemi Produttivi e Territoriali (SSPT)
Alimenti funzionali: quadro normativo, opportunità per l'industria agroalimentare e per la ricerca
2013-06-01 Vitali, Fabio; Brunori, Andrea; Procacci, Silvia; Polito, Paola
Buckwheat antioxidant profile modulates aspergillus flavus AFB1 production, In Vitro
2017-01-01 De Acutis, A.; Brunori, A.; Nobili, C.
Buckwheat hull extracts inhibit aspergillus flavus growth and AFB1 biosynthesis
2019-01-01 Nobili, C.; De Acutis, A.; Reverberi, M.; Bello, C.; Leone, G. P.; Palumbo, D.; Natella, F.; Procacci, S.; Zjalic, S.; Brunori, A.
Combined effect of heat treatment and humidity on the total polyphenol content of tartary buckwheat whole flour
2016-01-01 Brunori, A.
Genomic characterization of phenylalanine ammonia lyase gene in buckwheat
2016-01-01 Brunori, A.; Presenti, O.; Antonini, A.; Del Fiore, A.; Procacci, S.; Nobili, C.; De Rossi, P.; Cantale, C.; Vitali, F.; Galeffi, P.
Identification of beneficial microbial consortia and bioactive compounds with potential as plant biostimulants for a sustainable agriculture
2021-01-01 Tabacchioni, S.; Passato, S.; Ambrosino, P.; Huang, L.; Caldara, M.; Cantale, C.; Hett, J.; Del Fiore, A.; Fiore, A.; Schluter, A.; Sczyrba, A.; Maestri, E.; Marmiroli, N.; Neuhoff, D.; Nesme, J.; Sorensen, S. J.; Aprea, G.; Nobili, C.; Presenti, O.; Giovannetti, G.; Giovannetti, C.; Pihlanto, A.; Brunori, A.; Bevivino, A.
Minor crops exploitation to promote sustainability and healthy food production
2014-01-01 Vitali, F.; Procacci, S.; Presenti, O.; Nobili, C.; De Rossi, P.; Del Fiore, A.; Brunori, A.
Present status and future perspectives of breeding for buckwheat quality
2020-01-01 Suzuki, T.; Noda, T.; Morishita, T.; Ishiguro, K.; Otsuka, S.; Brunori, A.
Rutin in buckwheat grain meal determined by UV photoacoustic spectroscopy and HPLC
2017-01-01 Brunori, A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Alimenti funzionali: quadro normativo, opportunità per l'industria agroalimentare e per la ricerca | 1-giu-2013 | Vitali, Fabio; Brunori, Andrea; Procacci, Silvia; Polito, Paola | |
Buckwheat antioxidant profile modulates aspergillus flavus AFB1 production, In Vitro | 1-gen-2017 | De Acutis, A.; Brunori, A.; Nobili, C. | |
Buckwheat hull extracts inhibit aspergillus flavus growth and AFB1 biosynthesis | 1-gen-2019 | Nobili, C.; De Acutis, A.; Reverberi, M.; Bello, C.; Leone, G. P.; Palumbo, D.; Natella, F.; Procacci, S.; Zjalic, S.; Brunori, A. | |
Combined effect of heat treatment and humidity on the total polyphenol content of tartary buckwheat whole flour | 1-gen-2016 | Brunori, A. | |
Genomic characterization of phenylalanine ammonia lyase gene in buckwheat | 1-gen-2016 | Brunori, A.; Presenti, O.; Antonini, A.; Del Fiore, A.; Procacci, S.; Nobili, C.; De Rossi, P.; Cantale, C.; Vitali, F.; Galeffi, P. | |
Identification of beneficial microbial consortia and bioactive compounds with potential as plant biostimulants for a sustainable agriculture | 1-gen-2021 | Tabacchioni, S.; Passato, S.; Ambrosino, P.; Huang, L.; Caldara, M.; Cantale, C.; Hett, J.; Del Fiore, A.; Fiore, A.; Schluter, A.; Sczyrba, A.; Maestri, E.; Marmiroli, N.; Neuhoff, D.; Nesme, J.; Sorensen, S. J.; Aprea, G.; Nobili, C.; Presenti, O.; Giovannetti, G.; Giovannetti, C.; Pihlanto, A.; Brunori, A.; Bevivino, A. | |
Minor crops exploitation to promote sustainability and healthy food production | 1-gen-2014 | Vitali, F.; Procacci, S.; Presenti, O.; Nobili, C.; De Rossi, P.; Del Fiore, A.; Brunori, A. | |
Present status and future perspectives of breeding for buckwheat quality | 1-gen-2020 | Suzuki, T.; Noda, T.; Morishita, T.; Ishiguro, K.; Otsuka, S.; Brunori, A. | |
Rutin in buckwheat grain meal determined by UV photoacoustic spectroscopy and HPLC | 1-gen-2017 | Brunori, A. |