MICELI, VALERIO
MICELI, VALERIO
Dipartimento Sostenibilità dei Sistemi Produttivi e Territoriali (SSPT)
A new nanocomposite packaging based on LASiS-generated AgNPs for the preservation of apple juice
2021-01-01 Sportelli, M. C.; Ancona, A.; Volpe, A.; Gaudiuso, C.; Lavicita, V.; Miceli, V.; Conte, A.; Del Nobile, M. A.; Cioffi, Nicola
Antihypertensive peptides from ultrafiltration and fermentation of the ricotta cheese exhausted whey: Design and characterization of a functional ricotta cheese
2021-01-01 Pontonio, E.; Montemurro, M.; Gennaro, G. V. D.; Miceli, V.; Rizzello, C. G.
I progetti ENEA per l'economia circolare
2023-01-01 Caretto, F.; Antonini, M.; Protopapa, M. L.; Tammaro, M.; Fontana, Danilo; Mingazzini, C.; Tuffi, R.; Chiavetta, C.; Vellucci, F.; Nanni, V.; Di Bari, C.; Ceruti, F.; Forte, F.; Luciano, A.; Miceli, V.; Molino, A.; Sbaffoni, S.; Zoani, C.; Cafiero, L. M.; Zucaro, A.; Petta, L.; Ferraris, M.; Giuliano, Antonio; Spagni, A.; Barberio, G.; Cutaia, L.; Brunori, C.; Castelli, S.; Barberio, G.; Innella, C.; Rinaldi, C.
Il trattamento sostenibile dei reflui provenienti dai comparti olivicolo, viti-vinicolo e lattiero-caseario al centro del Progetto BIo-energy Smart Source System
2016-12-01 Russo, Claudio; Pizzichini, Daniele; Camassa, Angelo; Miceli, Valerio
In situ growth of well-dispersed CdS nanocrystals in semiconducting polymers
2013-01-01 Tapfer, L.; Di Benedetto, F.; Scalone, A. G.; Schioppa, M.; Miceli, V.; Piscopiello, E.; Resta, V.; Laera, A. M.
Production of the polyhydroxyalkanoate PHBV from ricotta cheese exhausted whey by haloferax mediterranei fermentation
2020-01-01 Raho, S.; Carofiglio, V. E.; Montemurro, M.; Miceli, V.; Centrone, D.; Stufano, P.; Schioppa, M.; Pontonio, E.; Rizzello, C. G.
Sottoprodotti dell'industria di trasformazione del pomodoro e tecnologie per la loro valorizzazione
2018-04-01 Cuna, D.; Pallara, P.; Miceli, V.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A new nanocomposite packaging based on LASiS-generated AgNPs for the preservation of apple juice | 1-gen-2021 | Sportelli, M. C.; Ancona, A.; Volpe, A.; Gaudiuso, C.; Lavicita, V.; Miceli, V.; Conte, A.; Del Nobile, M. A.; Cioffi, Nicola | |
Antihypertensive peptides from ultrafiltration and fermentation of the ricotta cheese exhausted whey: Design and characterization of a functional ricotta cheese | 1-gen-2021 | Pontonio, E.; Montemurro, M.; Gennaro, G. V. D.; Miceli, V.; Rizzello, C. G. | |
I progetti ENEA per l'economia circolare | 1-gen-2023 | Caretto, F.; Antonini, M.; Protopapa, M. L.; Tammaro, M.; Fontana, Danilo; Mingazzini, C.; Tuffi, R.; Chiavetta, C.; Vellucci, F.; Nanni, V.; Di Bari, C.; Ceruti, F.; Forte, F.; Luciano, A.; Miceli, V.; Molino, A.; Sbaffoni, S.; Zoani, C.; Cafiero, L. M.; Zucaro, A.; Petta, L.; Ferraris, M.; Giuliano, Antonio; Spagni, A.; Barberio, G.; Cutaia, L.; Brunori, C.; Castelli, S.; Barberio, G.; Innella, C.; Rinaldi, C. | |
Il trattamento sostenibile dei reflui provenienti dai comparti olivicolo, viti-vinicolo e lattiero-caseario al centro del Progetto BIo-energy Smart Source System | 1-dic-2016 | Russo, Claudio; Pizzichini, Daniele; Camassa, Angelo; Miceli, Valerio | |
In situ growth of well-dispersed CdS nanocrystals in semiconducting polymers | 1-gen-2013 | Tapfer, L.; Di Benedetto, F.; Scalone, A. G.; Schioppa, M.; Miceli, V.; Piscopiello, E.; Resta, V.; Laera, A. M. | |
Production of the polyhydroxyalkanoate PHBV from ricotta cheese exhausted whey by haloferax mediterranei fermentation | 1-gen-2020 | Raho, S.; Carofiglio, V. E.; Montemurro, M.; Miceli, V.; Centrone, D.; Stufano, P.; Schioppa, M.; Pontonio, E.; Rizzello, C. G. | |
Sottoprodotti dell'industria di trasformazione del pomodoro e tecnologie per la loro valorizzazione | 1-apr-2018 | Cuna, D.; Pallara, P.; Miceli, V. |