PROCACCI, SILVIA

PROCACCI, SILVIA  

Dipartimento Sostenibilità dei Sistemi Produttivi e Territoriali (SSPT)  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Alimenti funzionali: quadro normativo, opportunità per l'industria agroalimentare e per la ricerca 1-giu-2013 Vitali, Fabio; Brunori, Andrea; Procacci, Silvia; Polito, Paola
Buckwheat achenes antioxidant profile modulates Aspergillus flavus growth and aflatoxin production 1-gen-2014 Tolaini, V.; Procacci, S.; Del Fiore, A.; De Rossi, P.; Antonini, A.; Nobili, C.
Buckwheat hull extracts inhibit aspergillus flavus growth and AFB1 biosynthesis 1-gen-2019 Nobili, C.; De Acutis, A.; Reverberi, M.; Bello, C.; Leone, G. P.; Palumbo, D.; Natella, F.; Procacci, S.; Zjalic, S.; Brunori, A.
Genomic characterization of phenylalanine ammonia lyase gene in buckwheat 1-gen-2016 Brunori, A.; Presenti, O.; Antonini, A.; Del Fiore, A.; Procacci, S.; Nobili, C.; De Rossi, P.; Cantale, C.; Vitali, F.; Galeffi, P.
Influence of genotype and geographical origin on lipid fraction of hazelnuts (Corylus avellana) in Europe 1-gen-2018 Zinni, A.; Procacci, S.; Aramini, M.; Bacchetta, L.
Minor crops exploitation to promote sustainability and healthy food production 1-gen-2014 Vitali, F.; Procacci, S.; Presenti, O.; Nobili, C.; De Rossi, P.; Del Fiore, A.; Brunori, A.
Quality by design approach to optimize cladodes soluble fiber processing extraction in Opuntia ficus indica (L.) Miller 1-gen-2019 Bacchetta, Loretta; Maccioni, Oliviero; Vittorio, M.; Bojorquez-Quintal, E.; Persia, Franca; Procacci, S.; Zaza, F.